Вертикални щори

Вертикалните щори са чудесно решение за дома и офиса. Те меко разсейват слънчевата светлина и благодарение на това създават уютна обстановка. Степентта на осветеност може лесно да се променя с помощта на удобен механизъм за регулиране.

Вертикални щори от плат - тъканите за щорите могат да бъдат различни - прозрачни, полупрозрачни и затъмняващи. При това са предвидени много цветови варианати и материи, могат да се използват и такива материали като памук, лен, вискоза и др. Вертикалните щори могат да се използват не само за оформянето на прозорците, но с тяхна помощ може да се скрият и различни ниши, стенни шкафове, те прекрасно могат да изпълнят ролята на преградна стена в офиса.Специалните материали, с които са обработени платовете отблъскват праха и мазнината, което може да обезпечи дълъг живот на щорите и да съхрани техния отличен външен вид. Ако все пак се появят петна, то те могат да се отстранят с помощта на влажна кърпичка или мек почистващ препарат.

Вертикални PVC щори - те се използват предимно в помещения, където има високи санитарни изисквания. Те са незаменими в болници, аптеки, детски учереждения и т.н. Те са лесни за поддръжка, прекрасно понасят почистването с дезинфекциозни средства, благодарение на специалната им обработка не се напрашават и не се цапат. Освен това те не се влияят от смяната на температурите, не избеляват от слънцето, не попиват миризми, не се повлияват от влагата.

Има голямо разнообразие от цветове, благодарение на което тези щори могат да се използват не само за защита на помещението от пряката слънчева светлина, но и също така те ще украсят вашия интериор, ще му придадат оригиналност и ще създадат уютна обстановка.

Алуминиеви вертикални щори - те притежават редица неоспорими преимущества - не се деформират, устойчиви са на влага, не се напрашават и цапат. Те са леки и здрави, при това тяхната поддръжка е изключително лесна. За да се отстрани замърсяването е достатъчно да се изтрият със суха или леко влажна кърпа. Всичко това им обезпечава дълъг живот и съхраняване на отличния им външен вид.