Външни ролетни щори

Външни ролетни щори това е метално платно, изработено от хоризонтални ламели. В "пуснато" състояние те се фиксират отвътре. В "прибрано" състояние се прибират на руло в затворена метална кутия. Външните ролетни щори могат да бъдат изработени от алуминиев и PVC профил.Външни ролетни щори - това е защитен механизъм, който се сгъва на руло, надеждно средство за защита на вашите прозорци, врати, балкони, гаражи, витрини на павилиони и магазини от влизане с взлом, нежелани погледи, слънчева светлина и шум. Външните щори имат чудесен външен вид и безспорно ще украсят фасадата на магазина, интериора на офиса, вилата. Външните ролетни щори са удобни още и с това, че заемат много малко място в прибрано състояние. Механизма за защита от вертикално свиване изключва възможността щорите да бъдат повдигнати отвън. Ако сравним външните ролетни щори с други средства против взлом, например решетка, се оказва че те са много по-функционални.Надеждна защита на вашия дом, вила, гараж или производствено помещение, красота и функционалност, обединени в единна монолитна форма - всичко това са външните ролетни щори.

Основното предназначение на външните щори е защита от проникването на крадци, но освен всичко това този вид щори имат и много други достойнства, например помагат за защита от горещите слънчеви лъчи и осигуряват приятна прохлава в дома ви, защитават от изгаряне шторите, пердетата и мебелите ви, а също така ви скриват от нежелани външни погледи.

Трябва да отбележим, че външните щори изпълняват не само защитна функция за прозорците и някои входни врати, но са и част от външния дизайн на цялата сграда, което ще придаде на цялата фасада стилен и красив външен вид. Оптималното цветово съчетание между външните щори и цветовете на стените, прозорците и вратите, покрива, ще придаде характер на вашата сграда и ще я открои сред всички останали.