Сенници

ВИДОВЕ СЕННИЦИ

Ако е необходимо да предпазите дома си и прозорците от слънцето и едновременно с това да го украсите, то няма нищо по добро от сенник. Днес се предлагат много модели и разновидности, така че вие със сигурност ще откриете подходящия за вас сенник.

Сенниците представляват подвижни конструкции във вид на навес. Те са устойчиви на външни въздействия, повреди и климатични условия. Те биват хоризонтални, вертикални и наклонени. Първите като правило се използват предимно като навеси за предпазване от слънце и слаб дъжд и могат да се закрепят за фасадата на зданието, над прозорците. А вертикалните могат да се използват като леки стени за летни кафенета, тераси или беседки.Обикновено сенниците чудесно се вписват в архитектурното решение на сградата. Най-важното е правилно да се избере формата, цвета и типа тъкан за вашия сенник. През лятото сенниците ви предоставят допълнително пространство като сенчест навес на свеж въздух, където може с удоволствие да прекарвате времето си. А през зимата сенниците лесно се сгъват и стават незабележими на стената на вашата сграда. Също така в последно време често сенниците се използат и в качеството нарекламни носители. Често корпоративните клиенти си поръчват сенници не само с надписи и лого, но и с рекламни текстове.

Сенниците и тентите са много лесни за управление. Разнообразието от форми и размери, които се предлагат днес, ще ви позволят да изберете най-подходящите за всички видове прозорци и витрини. Разбира се, най-удачният вариант е да се избере сенник, който да подчертава архитектурният стил и особенностите на сградата. А също така с помощта на сенник можете с лекота да скриете някои явни недостатъци и удачно да ги замаскирате като сложите сенник.

Използването на сенници е изключително голямо. Те са здрави и надеждни. Ако все още не сте решили какво точно ви е нужно, то просто разгледайте асортимента от предлагани сенници и съвсем скоро сигурно ще намерите необходимия сенник за вас.

За повече информация

гр. Силистра 7500
бул. Македония 199
тел. 0878 758 929
e-mail: izostroi@gmail.com
Viber: +359 878 758 929