Щори РУЛО

Щори руло бързо набират популярност. Те могат да се използват за оформянето домове, офиси и производствени помещения. Щорите руло съвместяват в себе си красотата и разнообразието от цветове с практичността и издръжливостта си. При това тези щори осигуряват меко разпръскване на слънчевите лъчи, което създава комфортно осветяване на помещението.

Различната плътност на тъканите позволява да се избере оптималната степен на прозрачност (тъканите могат да бъдат прозрачни, полупрозрачни, полплътни или напълно плътни). Благодарение на огромния избор от платове и разцветки може да се подбере този вариант, който най-добре ще се впише в интериора, ще подчертае неговия стил и индивидуалност.Специалните препарати с които се обработва плата му придават издръжливост срещу влага, отблъскват праха и слънчевите лъчи. Щорите руло могат да се почистват с помощта на прахосмукачката или с четка. Появилите се петна могат да се отстранят с помощта на препарат за петна или мек перилен препарат.

Щори руло са много удобни и практични. Те могат да бъдат закрепени на стената, на прозореца, на тавана, а също така и на мансардни и тавански прозорци. Принципа на работа при тези щори е пределно прост - плата се навива на хоризонтален вал, който може да бъде и скрит в компактна касета. Вдигането на щорите може да става или с помощта на шнур или ръчно. Механизма позволява лесно да се фиксират щорите на необходимата височина. Тези щори чудесно ще се впишат във вашия дом или офис.