Щори Плисе и Дует

Ако при декорирането на прозорците искате да избягате от традиционните вертикални или хоризонтални щори, спокойно можете да се насочите към щори Плисе или Дует. Местата където се използват тези щори са на първо място нестандартни по размери прозорци: мансардни прозорци или тип арка, наклонени стъклени тавани на зимни градини или оранжерии, стъклени пирамиди или веранди.Щорите Плисе и Дует по своята конструкция са с хоризонтална форма и при отваряне с помощта на шнур или връв плътно се събират и са практически невидими на фона на прозореца заради крепежния профил. Те се фиксират с помощта на метална корда и могат да се монтират под наклон от 90 градуса. За плисираните щори можете да изберете материя от различна плътност, тъкан, цвят - от пастелни полутонове до ярки и наситени цветове. При изработването на щори Дует се използва двупластова материя, което позволява да се придаде на изделието красив обем.

Щорите Плисе прекрасно се вписват във всеки интериор. С тяхна помощ се оформят прозорците в детската стая и спалнята, кухнята и хола. Те могат да украсят прозорците и на всеки офис.Основните предимства на щорите са: функционалност - максимално регулиране на светлината, възможно е пълно затъмняване на помещението, като и откриването на целия прозорец; щорите обезпечават понижаване на шума отвън; просто и комфортно управление. Простотата на управление и подходящите грижи ще им осигурят дълъг живот.

Те защитават дома ви не само от слънчевите лъчи, но и от нежелани погледи отвън. Те са устойчиви на постоянното въздействие на слънчевите лъчи и промените в температурите.
Този тип щори ще създадат уют и комфорт във вашия дом или офис!