Хоризонтални щори

Хоризонталните щори са естетични, практични, с дълъг живот, функционални и просто удобни за монтаж и експлоатация. Едно от предназначенията им е да защитават и регулират слънчевата светлина в помещението и се закрепят с помощта на специални елементи за прозореца, стената или тавана. Богатата цветова гама, различните материали позволяват да се изберат подходящите щори за създаването на индивидуален интериор.Предлагаме ви различни видове висококачествени хоризонтални щори:
- алуминиеви;
- дървени;
- бамбукови

Насочваме вашето внимание към дървените хоризонтални щори, които се произвеждат от специални видове дърво и се оцветяват с висококачествени тониращи лакове с натурални оттенъци, които възпрепятвстват изгарянето и деформацията. Този тип щори лесно се вписват във всеки интериор, а от голямото разнообразие от материали можете да изберете тази, която хармонично ще се съчетава с мебелите във вашия дом.Бамбуковите щори се състоят от свързани помежду си бамбукови пръчици с различна форма, плътно закрепени към дървен корниз, който се закрепя с помощта на универсални държачи за стената или тавана.
Могат да бъдат изработени два вида щори: "руло" - щорите се прибират на руло и "римски" - материалът се прибира под формата на рамномерни плисета.

Красивите щори от плетен бамбук или дърво ще са чудесен акцент при всеки интериор. Актуалните естествени цветове, играта от различните материали, оригиналните преплитания, интересната структура на платното предават енергията на природата, създават топла и комфортна атмосфера. Екологично чисти, леки и здрави, влагоустойчиви и дълговечни, те хармонират и с модния напоследък източен стил.